Bologna kastmes pasta valmistamisel tehakse tavaliselt üks suur viga ja see ei ole seotud kastmega

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Bologna kastmesse uputatud pasta on maitsev, kuid paljud teevad selle roa valmistamisel ühe suure vea.

Võib arvata, et armastatud roa valmistamisel tehakse aps kastet kokku uhades, kuid viga peitub hoopis milleski muus – pastas endas. Profikokad teavad rääkida, et kodukokad serveerivad Bologna kastet tavaliselt spagettidega, mis olla hiiglama suur patt. Spagettidelt libiseb kaste lihtsalt maha!

Itaalia toitu terve elu teinud kokk Antonio Carluccio rääkis näiteks NY Postile, et tema serveerib Bologna kastet torukujulise pastaga, näiteks rigatoni'ga. Kaste jääb toru sisse ning iga amps on täiuslikult tasakaalus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles