Koolilapsed sõid Tartu kossuässa retsepti järgi valminud einet

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kristjan Kitsingu lemmikuks on pasta Bologna kastmega, kuid ses retseptis võib makaronid vabalt asendada kartuliga.
Kristjan Kitsingu lemmikuks on pasta Bologna kastmega, kuid ses retseptis võib makaronid vabalt asendada kartuliga. Foto: Kristjan Teedema

Mida sööb tippkorvpallur enne tähtsat mängu? Tartu Ülikool Maks & Mooritsa ääremängija Kristjan Kitsing armastab enne olulist kohtumist pintslisse pista korraliku taldrikutäie enda valmistatud Bologna kastmega pastat. Tema lemmikrooga said neljapäeval koolisööklas maitsta Herbert Masingu kooli ja Jaan Poska gümnaasiumi õpilased.

Tartu korvpallur Kristjan Kitsing püüab võimalikult palju kodus ise süüa teha. Kergema vastupanu teed ehk välja sööma läheb ta vaid siis, kui ei ole aega või jaksu kodus midagi valmis meisterdada.

Sportlasele omaselt jälgib ta, mida suhu pistab, kuigi ranget dieeti ta ei pea. «Meile on ehk lubatud natuke enam kui mõne teise spordiala esindajale, aga ikka peab jälgima, et pitsade ja muu säärasega liiale ei lähe,» selgitas Kitsing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles