Bonzo: "Toiduga mässamine on samuti osa kultuurist"

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Bonzo on tööhoos oma restoranis Bonzai.
Bonzo on tööhoos oma restoranis Bonzai. Foto: Lisette Luik

Kohe möödub kuu aega Rakvere uusima söögikoha avamisest. Kesklinnast eemal Niine tänaval tegutseva Bonzai omanik ja peakokk, tuntud muusik Andrus Albrecht ehk Bonzo ei kujutaks end oma kohvikus ette mujal kui köögis.

"Ma ei taha olla restorani omanik, kes lihtsalt tähtsa näoga ringi käib," selgitab mees. Kui ta ise sada protsenti kohal ei ole, võiks ta niisama hästi koha sulgeda – selline on tema mõtteviis ja pühendumus.

Bonzoga pole enam lihtne jutuajamiseks aega leida. Muusikuna oli tal palju vaba aega, praegu algavad tema tööpäevad kell kuus hommikul ja kestavad kümneni õhtul. Kohviku avamisega muutus tema elu totaalselt, kuid sada protsenti kohvikule pühendumine muusikukarjääri ei murra, leiab mees. "Üks ei välista teist. Natuke hõredamaks kindlasti kontserte jääb, aga tuleb teha valikuid," räägib ta. "Toiduga mässamine on samuti osa kultuurist, nagu on muusika tegemine või näitlemine. Osa kultuurist, mida mina naudin täiega."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles