RETSEPT ⟩ Hõrk ahjuomlett sibula ja Cheddari juustuga

Marlene Neiland
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Ahjuomlett cheddari juustu ja sibulaga.
Ahjuomlett cheddari juustu ja sibulaga. Foto: Shutterstock

Imemaitsev ahjuomlett valmib kiiresti ning sobib suurepäraselt hommikusöögiks. Õpi tegema rohke juustu ja rohelise sibulaga omletti, mille valmimine ei võta üle poole tunni.

Ettevalmistuste tegemine võtab aega ligi kümme minutit ning roog ise valmib poole tunniga. Saad kerge vaevaga valmis uhke hommikusöögi, millest jätkub suisa kuuele inimesele, kirjutab Allrecipes.

Koostisosad:

  • 1 teelusikatäis võid
  • 9 suurt muna
  • Pool klaasi hapukoort
  • Pool klaasi piima
  • 1 teelusikatäis soola
  • 2 hakitud rohelist sibulat
  • 60 grammi riivitud Cheddari juustu

Valmistamine:

Soojenda ahi kuni 175 kraadini ja määri küpsetusvorm võiga kokku. Mikserda munad, hapukoor, piim ja sool kausis kokku ja lisa roheline sibul. Kalla segu juba ettevalmistatud küpsetusvormi. Küpseta eelkuumutatud ahjus 25–35 minutit. Puista Cheddari juust peale ja jätka küpsetamist seni, kuni juust on sulanud (ligi 2–3 minutit). Soovi korral võid lisada ka tomateid, peekonit, pipart, basiilikut või teisi koostisosasid, mis on sööjatele meeltmööda.

Head nautimist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles