Söögikoht. Patuse Sarviku pöörane õhtusöömaaeg

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Eesti rohumaa veise sisefilee spargliga.
Eesti rohumaa veise sisefilee spargliga. Foto: Kristina Herodes

Mida teevad Harjumaa ja Ida-Virumaa inimesed, kui söögikohad on kinni pandud? Sõidavad Rakverre sööma! See on kui kirik keset kaht lukus küla. Tallinnast saabunu saab muidugi šoki – sama raha eest on siin võimalik süüa poole rohkem.

«Sarvik» ei kõla kaugeltki sõbralikult. Kuid tegemist polegi eesti rahvapärimuse tigeda tegelasega, kes krati eest kolme veretilka saada himustaks. Hoopis tavaline veis on see vapiloom siin. Juba uksekoputil ja sildil saab asi selgeks tehtud.

Satun sarvilisse grillikohta näljasena kui hunt, kes pistaks nahka pool vasikat. Niisiis olen õiges kohas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles