Eriseanss täna: Toitumisteemalise dokfilmi «Meie oma» linastusel jagavad kogemusi Kertu Jukkum ja Paljas Porgand

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Taimre (blogija Paljas Porgand)
Merilin Taimre (blogija Paljas Porgand) Foto: Kaader videost

Täna kell 19 toimub Apollo Kino Solarises dokumentaalfilmi «Meie oma» eriseanss, kus räägitakse tervislikust toitumisest.

Food Studio omanik Indrek Kivisalu otsib dokumentaalis vastust küsimusele, millist toitu tarbida. Kas kohalikku, välismaist või mahetoitu? Kuidas erinevad toidud meie kehale mõjuvad? Selleks teeb ta eksperimendi ja selgitab välja, milline toit on kõige maitsvam. Katsejänesteks on ta appi palunud Kertu Jukkumi, Margus Silbaumi ja Merilin Taimre (blogija Paljas Porgand).

Neile, kes soovivad toitumisalast nõustamist, toimub peale seanssi Q&A, kus filmis osalejad vastavad teie küsimustele. Tule kindlasti kohale, sest selliste teadmiste ja kogemustega inimesed ei juhtu tihti ühel ajal samasse kohta kokku!

Teaduslikke põhjendusi jagab Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse teadur Rain Kuldjärv.

Vaata lisa Facebookist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles