Paides toodetav parim pagaritoode püüab taas auhinda

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Pagar

Käimas on taas Eesti parima toiduaine konkurss.

 

Konkursi 25. juubeliaasta puhul annab toiduliit välja Grand Prix’ eripreemia ühele tootele, mis konkursi ajaloo jooksul mõne märgi pälvinud on ning vaatamata muutuvatele toidutrendidele jätkuvalt eestlaste toidulaual aukohal püsib. Grand Prix´ eripreemiale kandideerib 25 toodet.

Üheks Grand Prix' eripreemia kandidaadiks on Eesti Pagari peedi-porgandi-pastinaagi-pihlaka Pehmik. Pehmik on valmistatud täisteranisujahust ja sisaldab 30% köögivilju. Hoolikalt valitud koostisosad muudavad leivakese tõeliselt tervislikuks ja hõrguks. 

Pehmik pälvis 2018. aastal Eesti Parima Pagaritoote tunnustuse

Ühtekokku osaleb tänavu Eesti Parima Toiduaine konkursil 180 Eesti toiduainet ja jooki. Konkursi kuldmärgi saanud võidutoode kuulutatakse välja 24. aprillil toimuval Toiduainetööstuse aastakonveretsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles