Kiire retseptisoovitus: salendav avokaado-laimi smuuti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ildi Papp / PantherMedia / Ildi Papp

See jook varustab nii rohelise energia kui toitainetega: avokaadost tulevad tervislikud rasvhapped, spinatist magneesium ja raud, datlist mikrotoitained ning mangost A-vitamiin ja beetakaroteen. 

Vaja läheb (3 in): 

  • 100 g lehtspinatit
  • 2 laimi
  • 1 küps avokaado
  • 3 Medjooli datlit
  • 300 g sügavkülmutatud mangot

Valmistamine: 

  1. Puhasta spinat, pese ja raputa kuivaks. Poolita laimid, pressi mahl välja. Poolita avokaado, eemalda kivi ja pane viljaliha kaussi. Eemalda kivid ka datlitelt.  
  2. Püreesta 300 ml vett laimimahl, spinat, avokaado, külmutatud mangokuubikud ja datlid kreemjaks smuutiks. Kui koostis näib liiga paks, lisa tasapisi veidi vett. 

Allikas: Fit  For Fun

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles