Paljud jätavad mikrolaineahju kasutades ühe olulise sammu vahele (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikrolaineahju kasutades tuleb äärmiselt ettevaatlik olla.
Mikrolaineahju kasutades tuleb äärmiselt ettevaatlik olla. Foto: Shutterstock

Väga paljud inimesed jätavad mikrolaineahju kasutades ühe olulise sammu vahele, rikkudes seeläbi ka oma soojendatava eine. 

Mikrolaineahi on väärt abimees külmutatud või lihtsalt eelmisest õhtust allesjäänud toidupalade soojendamiseks. Asjatundjate sõnul jätavad aga väga paljud sealjuures ühe tähtsa sammu vahele.

Toidu soojendamine on nimelt mitmeastmeline protseduur, milles ei tohi järeleandmisi teha, vahendab today.com.

Teadlaste sõnul on ääretult tähtis sooja pandud toitu vahepeal segada, et kuumus ühtlaselt laiali kanduks. Keskelt külm toit ning mitteühtlane soojendamine loovad nimelt väga hea pinnase bakterite kasvuks. Teadlased panevad ühtlasi südamele, et mikrolaineahju soojendustemperatuur alla 140 kraadi ei jääks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles