Söödav lusikas viis Tartu abituriendid Ajujahil kümne parima sekka

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idufirma Edible asutajad Tristan Roosipuu (vasakult), Georg Kaasik ja Brett-Peter Rästas.
Idufirma Edible asutajad Tristan Roosipuu (vasakult), Georg Kaasik ja Brett-Peter Rästas. Foto: JP Hion

Mis oleks, kui selle asemel, et toidupoe riiulilt lõunase salati kõrvale plastkahvel haarata, võiks seal olla alternatiiv, mis on tervislik nii iseendale kui ka meie planeedile?

Just selliseid, ühe korra kasutamiseks mõeldud söödavaid ja biolagunevaid söögitarvikuid toodab Tartu noorte õpilasettevõttest välja kasvanud idufirma Edible, mis valiti möödunud pühapäeval Ajujahi äriideede konkursil kümne parima hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles