«Soodsad sööginaudingud» kummutab sügavkülmaga seotud müüte

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gregg ja Chris on külas perel, kes ostab toitu alati spontaanselt ega pane midagi sügavkülma. See tähendab, et iga nädal läheb palju toitu ka prügikasti. 

Gregg ja Chris aitavad Stantonite perekonda Maidstone'ist ja näevad esimest korda, kuidas kolmeaastane peretütar on sisseoste tehes peamine otsustaja.   

Saatejuhid näitavad Stantonitele, kuidas lõigata kasu sügavkülmast ja kummutavad nii mõnegi müüdi, mis puudutab sügavkülmutatud toitu. 

Toitumisnõustaja Lucy Jonesi mikroskoobi all on pere lemmikud, kananagitsad.   

Kas Chrisi ja Greggi muudatused aitavad perel piisavalt raha säästa, et minna väljateenitud unelmate puhkusele? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles