VIDEO: presidendi vastuvõtul pakuti kopsupirukat ja mulgiputru (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui eelmisel aastal pakuti Eesti Vabariigi 100. juubeli puhul näiteks lamba aju ja karuliha, siis sel aastal olid suupisted traditsioonilisemad. 

Vastuvõtu suupistete hulgas on esindatud eestlaste traditsioonilised lemmikud, näiteks munarull kiluga ja marineeritud sibulad. Põnevat ja teistmoodi maitseelamust pakub mulgipuder mustal leival. 

Presidendikantselei peakokk Taigo Lepik serveerib mitmel erineval moel kana. Saab proovida näiteks kanamaksa, kanasüda, kanapugu, kanaliha ja mune.

12 kokka üle Eesti on koos abilistega valmis pannud ligi 20 000 suupistet, millest 16 300 on soolased ja 4000 magusad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles