Tuunikalasõbrad, tähelepanu! Siin on parim sooja võileiva retsept, mida iial proovinud oled

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Just õige kogus tuunikala, parajalt krõbe, tummine sulanud juust... Mm, viib keele alla! Võimalik, et selle võileivaga keerad oma usku ka kõige veendunuma tuunikalavastase.

Vaja läheb:

1/3 tassi majoneesi

poole sidruni mahl

soovi korral pool tl tšillihelbeid

2 karpi tuunikala

2 peeneks hakitud sellerivart

2 hakitud hapukurki

¼ peeneks hakitud punast sibulat

2 tl värsket hakitud peterselli

soola

pipart

8 saiaviilu

1 viilutatud tomat

8 cheddar’i juustu viilu

Valmistamine

Pane ahi 200 kraadi peale soojenema. Suures kausis sega kokku majonees, sidrunimahl ja tšillihelbed. Kurna tuunikala ning lisa majoneesisegusse. Sega juurde seller, hapukurk, punane sibul, petersell ja maitsesta soola-pipraga.

Määri saiaviilude üks pool võiga. Poolele, mis jääb võivabaks, määri tuunikalasalatit, 2-3 tomativiilu ja 2 juustuviilu. Peale aseta teine saiaviil, nõnda, et võiga pool jääks ülespoole.

Seejärel aseta valmis võileivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta, kuni juust on sulanud (umbes 4-5 minutit).

Allikas: Delish

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles