Turuhoone tühjad letid täituvad taas

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turuhoones lihakraami müüv Natalja Paabo jagab ostjatega ka maitsva seaprae või Ukraina-pärase süldi valmistamise saladusi. Näiteks süldimaterjal olevat potis valmis siis, kui koodiliha tuleb kondi pealt täiesti lahti.
Turuhoones lihakraami müüv Natalja Paabo jagab ostjatega ka maitsva seaprae või Ukraina-pärase süldi valmistamise saladusi. Näiteks süldimaterjal olevat potis valmis siis, kui koodiliha tuleb kondi pealt täiesti lahti. Foto: Kristjan Teedema

Pühade eel tasub sammud turuhoonesse seada, sest kõige värskemat ja maitsvamat kraami pakutakse teadagi just seal. Ka ei laiuta lettide taga enam taolist tühja nukrust nagu paari kuu eest, sest turu täituvus on kerkinud üle 90 protsendi. Vahepeal oli olukord lausa selline, kus kõik ajutised kauplejad müügisaali ei mahtunudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles