Tartu turuhoone köögis toimetasid täna mehed

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tartu turg

Tänasel isadepäeval toimus Tartu turuhoone esitlusköögis esimene üritus sarjast «Mehed köögis», mis sai teoks koostöös Eesti BBQ assotsiatsiooniga.

Esitlusköögis oli fookuses sealiha. Valmisid road toodetest, mida soovijad said ka maitsta, lisaks jagati kokkamis- ja maitsestamisnippe ning retsepte. Maitset lisasid toitudele Gruusiast pärinevad maitseained. Sealiharoogasid kombineeriti ka tšillimoosidega ning juustudega.

«Hea meel on näha, et meeste seas on ise toiduvalmistamine üha populaarsem ning värske tooraine on au sees,» lausus Tartu turg tegevjuht Ivo Tombak.

Lisaks isadele jagus tegevused ka lastele: kohal olid näomaalingute tegija ning lapsed koos isadega said osaleda aaretejahil.

Foto: Tartu turg

«Kuna esimene üritus on nii populaarseks kujunenud, siis teeme käesoleval aastal veel mitu samalaadset, keskendudes näiteks lambalihale ja veiselihale,» lubas Ivo Tombak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles