Degusteerijate tiim valis parima šašlõkimarinaadi

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Kaks Pärnu peakokka pakkusid jaaniõhtuks mõnusaid retsepte. Pärnu Postimees proovis need järele ja soovitab.

Lime Lounge’i peakoka Merike Kotsulimi lillkapsasalat, mida peakokk ise samuti fännab, tuli esimese korraga nii hästi välja, et läks samal õhtul kordamisele. Degusteerijad kiitsid, et kõik salati koostisosad on tuttavad, aga sellises kombinatsioonis pole nad neid kunagi varem söönud. Olgu öeldud, et majoneeski sai ise tehtud: poe omast on see võrratult maitsvam ja selle valmistamine on lihtne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles