Lauluväljakul pakuti vana kooli suppi ning võis näha pääsukesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi lauluväljakul sai vabariigi aastapäeva puhul osa pidupäevasupist, lisaks oli kohal jõustruktuuride väljanäitus, sai proovida uisutamist ning lasta vibu. Kohaletulnute käes püüdsid lisaks pisikestele lippudele siin-seal pilku ka omavalmistatud pääsukesed. 

Kui otsustada järjekorra pikkuse järgi, siis osutus lauluväljakul kõige populeersemaks prii toit. Kehakinnituseks pakuti supile lisaks ka sooja teed ja kringlit. 

«Tegime valmis 500 portsu ja supp läheb kindlasti väga hästi, aga sama hästi võetakse ka kringlit ja teed,» rääkis Ukuaru kohviku juhataja Raivo Lillemaa. «Ilm on muidugi külm, kuid oleme väljas süüa pakkumas käinud külmemagi ilmaga. Hernesupi tegime sellise ehtsa vana kooli oma, suitsusingiga!»

Pidupäeval välja toodud pääsukesed oli valmistanud käsitöömeister Piret Ant. Tema tegi valmis tosin suuremat pääsukest ja poole vähem väiksemaid. Suurema osa nendest kinkis ta sõpradele, kuid mõned jättis ka endale ja oma perele ning tuli nendega siis kodumaa pidupäeval välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles