Võrumaal käivitatud Nursi tapamaja on üks pusletükk Lõuna-Eesti lambakasvatajate suurest plaanist muuta kodumaine lambaliha kauplustes kättesaadavaks. Esimene positsioon selles võitluses võeti sisse titetoitude riiulis.
Tellijale
Ratastel tapamajast jõuab lambaliha titetoidu sisse
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nursi tapamaja alustas tööd mullu novembris, mil lammaste lihaks tegemise hooaeg oli tegelikult juba lõppemas. «Lammaste hooaeg algab augustis ja meie jõudsime selle viimase otsa peale,» rääkis Eesti lambakasvatajate ühistu juhatuse esimees ja tapamaja pealik Rainis Ruusamäe.