Inimeste teadlikkus tervislikust toitumisest suureneb päev-päevalt, mistõttu jõuab nende toidulauale üha sagedamini ka mahetoit. Ökotoidu kasvavat tendentsi täheldavad ka Viljandis mahetoiduga tegelevad kohalikud ettevõtted, muu hulgas kohvik, kauplused ja toiduvõrgustik.
Tellijale
Taldrikult leiab üha enam mahetoitu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu tänapäeval valitsevale infoküllusele teadvustavad inimesed üha enam tervislikke eluviise, kus on tähtis roll kanda ka toitumisel. Niisamuti kui suureneb inimeste teadlikkus tervislikust toitumisest, kasvab ühtlasi ka mahetoidu osa nende roogades.